ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Θέλοντας να δώσουμε ΝΟΗΜΑ στη ζωή όλων, δημιουργήσαμε στο κέντρο μας εικαστικά τμήματα για μικρούς και μεγάλους,καθώς πιστεύουμε ότι αποτελούν σπουδαία μαθησιακή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
Κοντά μας μπορείτε να γνωρίσετε τον κόσμο της τέχνης μέσω της ζωγραφικής καθώς και άλλων εικαστικών κατασκευών.
Πηλό, μέταλλο, σύρμα, κόσμημα, κερί, τεχνική ντεκουπάζ , παλαιώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας γεμίσει με τη χαρά της
δημιουργίας.
Γιατί τέχνη σημαίνει δημιουργία και δημιουργία σημαίνει ζωή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και να καλλιεργήσουν τις γνώσεις τους πάνω στην τέχνη σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, σε άνετους εσωτερικούς χώρους.

Οι μαθητές του εργαστηρίου μας θα διδαχθούν τεχνικές ζωγραφικής χειροτεχνίας και κατασκευών με διάφορα υλικά. Σημαντικό κομμάτι στη ζωγραφική θα έχει και η θεωρία.
Αρμονία χρωμάτων και συνθέσεων, σκιαγράφηση, προοπτική.
Eikastika

 • Θα μάθουν να σχεδιάζουν με μολύβι και κάρβουνο, να χρησιμοποιούν το πινέλο, τις τέμπερες, τα ακρυλικά χρώματα και θα γνωρίσουν διάφορες μικτές τεχνικές και πρωτότυπα υλικά.
 • Πέρα από την επαφή τους με το χαρτί και το πινέλο, θα γνωρίσουν μεγάλους ζωγράφους,θα διδαχθούν Ιστορία της Τέχνης με οπτικοακουστικά μέσα και θα προσπαθήσουν να αντιγράψουν κάποια από τα έργα σπουδαίων ζωγράφων.
 • Με μπογιές και χρώματα, οι μαθητές του εργαστηρίου θα φιλοτεχνήσουν τους δικούς τους χαρούμενους πίνακες.
 • Τις ώρες των κατασκευών θα ασχοληθούν με απλά υλικά όπως ο πηλός, η γυψογάζα, ο στόκος και άλλα που θεωρούνται ΄΄άχρηστα υλικά΄΄.
 • Θα γνωρίσουν διάφορες τεχνικές όπως ντεκουπάζ, ανακύκλωση, παλαίωση, κρακελέ, κτλ.
 • Θα φτιάξουν πανέμορφα χρηστικά αντικείμενα, διακοσμητικά και κοσμήματα. Τα προσωπικά τους έργα τέχνης !
 • Λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα ενηλίκων για ζωγραφική, κερί, πηλό, κόσμημα και διάφορων εικαστικών κατασκευών . Τα μαθήματα ξεκινούν θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη .
  eiakstika_enilikoi2

  Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του κέντρου μας.