ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗΣ, 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εισηγήτρια : Χριστοδουλάκη Ιωάννα, MSc Ειδικής Αγωγής

POSTER viomatiko seminario IOYNIOS 2018

Καθώς η χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της έχουμε γεμίσει από ένταση, άγχος και ψυχική κόπωση. Μέσα στην ομάδα αποφόρτισης θα έχουμε τη δυνατότητα να αποφορτιστούμε από το άγχος και την ψυχική κόπωση και να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας και τα συναισθήματά μας. Θα πραγματοποιηθούν βιωματικές ασκήσεις εμψύχωσης με στόχο να νιώσουμε το σώμα μας και να αφουγκραστούμε τον εσωτερικό μας εαυτό.
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ- ΟΜΑΔΑΣ
– Ασκήσεις επικοινωνίας
– Επαναπροσδιορισμός ρόλων
– Κατανόηση εαυτού – επαφή με τις επιθυμίες μας
– Διάκριση συναισθημάτων
– Ασκήσεις χαλάρωσης και καθοδηγούμενης φαντασίας

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όποιον νιώθει την ανάγκη να πετάξει από πάνω του την «κούραση» του χειμώνα και θα ήθελε να βιώσει μία βιωματική εμπειρία.
• Πρόγραμμα του σεμιναρίου

Σάββατο 9/6/2018, Ώρες: 9:00 πμ – 15:00 μμ

• Πληροφορίες Συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής:
Για εκπαιδευτικούς & Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας: 40€
Για Φοιτητές και Ανέργους: 30€

• Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως Παρασκευή 6 Ιουνίου 2018

• Στο κόστος του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:

• Βεβαίωση παρακολούθησης
• Καφέ και σνακ στα διαλείμματα

• Εισηγήτρια : Χριστοδουλάκη Ιωάννα, Ψυχολόγος, MSc Ειδικής Αγωγής
Τέλειωσε το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή πραγματοποιώντας το Master Ψυχοπαιδαγωγική Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ. Πραγματοποίησε πρόγραμμα εκπαίδευσης Σχολών Γονέων καθώς και πρόγραμμα εκπαίδευσης οργάνωσης βιωματικών ομάδων παιδιών και ενηλίκων. Πραγματοποίησε σεμιναριακή εκπαίδευση στην υποστήριξη ατόμων με ΔΑΦ καθώς και προγράμματα που σχετίζονται με την οργάνωση συμπεριφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες. Δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα –πέντε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και έχει συνεργαστεί με δημόσια και ιδιωτικά πλαίσια ψυχολογικής υποστήριξης και παρέμβασης παιδιών και ενηλίκων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Δημόσια εκπαίδευση ενώ παράλληλα συνεργάζεται με το Παιδιατρικό Θεραπευτήριο Νόημα όπου πραγματοποιεί συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής σε παιδιά και γονείς, προγράμματα Σχολών Γονέων, Σεμινάρια και Παρεμβάσεις σε παιδικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης.
• Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ